Доставка квітів Рівне
3 авг 2018 16:06 1660
Доставка квітів Рівне

roza.rv.ua – це магазин квітів і служба доставки у Рівному. Ми пишаємося нашою командою, адже в ній є й компетентні консультанти, готові відповісти на Ваші запитання, й швидкі кур'єри, що доставляють букет обережно та вчасно, й майстрині-флористи, закохані в свою справу. Прийшов час і Вам з нами познайомитися для довгого та приємного співробітництва.


Чи знайоме Вам таке мистецтво як флористика? Букетні фахівці творять справжні шедеври зі, здавалося б, звичайних квітів. Професіонал завжди тонко відчуває, коли букет стає «перевантаженим», розуміє, які квіти потрібно додати в композицію для створення WOW-ефекту, коли буде доречна стрічка, а коли – обгортка. Формат композиції також має важливе значення: до одних подій ідеально підходить кошик, а до деяких – капелюшна коробочка. Квітковий майстер віртуозно надає настрій букету залежно від обставин, адже можна зробити урочисто-величну композицію, зворушливо-ніжну або ж до сумної події – ритуальну.


Свої букети ми завжди створюємо після остаточного затвердження замовлення, а це значить, що одержувачу доставлять найсвіжіші та якісні квіти. До кожного букету Ви отримуєте подарунок – листівку, в якій можете залишити дорогій людині пару зворушливих фраз.


Доставка буде здійснена в найкоротші терміни й складатиме всього 90 хвилин після Вашого замовлення. Момент вручення подарунка ми зафіксуємо на фото й надішлемо Вам, щоб не пропустити найцікавіше.
Ви легко можете визначитися з вибором, погортавши наш каталог на сайті. Звернувшись за телефоном, Ви завжди можете отримати допомогу консультанта.


Доставка квітів Рівне – ми точно знаємо, який букет Вам потрібен!
+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38-096-436-95-21
+38-073-436-95-21